onsdag 15 augusti 2012

Sony Smartwatch: Är den smart?

sony smartwatch
Sony Smartwatch är något så ovanligt som en klocka med Android som operativsystem. Det går att hämta kompatibla appar från Google Play och anpassa klockan efter hur man vill ha den. Smartwatch har en OLED-skärm med multitouch.

Själva grejen med klockan verkar vara att koppla ihop den med sin mobiltelefon via Bluetooth och t.ex. kunna läsa SMS, e-post och kalenderpåminnelser utan att behöva ta upp telefonen ur fickan. Även stöd för Facebook och Twitter finns. Räckvidden med Bluetooth är ca 10 meter. Man kan också t.ex. avvisa samtal och stänga av ljudet under samtal från klockan.

Smartwatch är 36 x 36 mm och 8 mm tjock. Själva klockenheten väger 15,5 gram och klockarmbandet väger 26 gram. Klockenheten kan tas bord från armbandet och användas utan armband.

Det som följer med i förpackningen är: klockenhet med klämma, svart klockarmband, klockarmbandsadapter, USB-laddare och användarhandbok.

På prisjakt har den fått varierande omdömen, en del tycker att skärmen är för ljussvag utomhus medan andra är nöjda med klockan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar