måndag 23 januari 2012

Skapa en hemsida gratis med Weebly

Vill du göra en egen hemsida utan att betala ett öre? Ett bra alternativ är Weebly där både privatpersoner och företag kan bygga upp till 2 gratis hemsidor. Weebly använder ett enkelt men kraftfullt gränssnitt. Man använder sig av färdiga block för att bygga sin sida. Det finns block för titel, text, bilder, video etc. Weebly tillåter javascript och det finns även ett stort antal designmallar.

Man kan även betala för att få ett så kallat PRO-konto. Då kan man skapa upp till 10 sidor istället för 2, överföra filer på upp till 100 MB istället för 5 MB, få tillgång till avancerad statistik, möjlighet till egen sidfot eller ta bort sidfoten helt och hållet samt några saker till.

Något av det bästa med Weebly är att de inte placerar en massa reklam på din sida (inga pop-ups, banners eller liknande). Det enda är att det står i sidfoten att sidan är skapad med Weebly.

Weebly är helt klart en av de bästa tjänsterna jag har provat för gratis hemsida. Varför inte prova själv? Klicka här för att komma till Weebly. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag har ett tips på en hemsida där användarna betygsätter gratistjänster för att skapa egna hemsidor. Weebly finns också med. Kanske kan vara intressant?

    www.gratishemsidor.nu

    SvaraRadera