måndag 24 september 2012

Nu kommer streamingtjänsterna till Sverige

Utbudet på streamingtjänster har hittills varit väldigt begränsat i Sverige. Nu blir det dock ändring på det när inte mindre än tre olika aktörer satsar på den svenska marknaden. Det finns mycket pengar att tjäna för bolagen som har insett att vi kunder är villiga att betala för tjänster som erbjuder ett stort utbud med bra kvalitet till ett rimligt pris. Det är helt klart ett steg i rätt riktning enligt mig!

NetFlix

netflix

NetFlix, som har 27 miljoner medlemmar i världen kommer inom kort att vara tillgängligt i Sverige. För ett fast månadsbelopp som ännu inte är känt får man tillgång till ett stort bibliotek av filmer och TV-serier som streamas till datorn eller TV:n över Internet.

Filmnet

Filmnet

Filmnet är en svensk utmanare till NetFlix som lanseras sista veckan i september i år. Filmnet kommer att erbjuda ett bredd utbud av filmer och TV-serier (även svenska) samt barnfilm och dokumentärer. Enligt DN.se kommer en prenumeration att kosta 129 kr per månad. Redan i oktober kommer tjänsten att kunna erbjuda 3000 filmer, som sedan utökas med tiden.

HBO Nordic

hbo
HBO är kanalen med många prisbelönta serier och miniserier. När deras nya tjänst lanseras kommer man att kunna se avsnitt av nya serier direkt efter att de har sänts i USA. Vad månadsavgiften blir återstår att se. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar