måndag 29 oktober 2012

Vågar man köpa en surfplatta från Kina?


Jag har tidigare skrivit om att jag ska köpa surfplattan Nexus 7 men nu när Apple har presenterat iPad Mini med 7,9"-skärm funderar jag på att köpa den istället eftersom jag tycker att 7"-skärmen är aningen för liten. Troligen blir det så.

Oavsett om jag köper iPad Mini eller Nexus 7 planerar jag att köpa en surfplatta till direkt från Kina. Om ni har varit inne på aliexpress.com vet ni att utbudet på surfplattor är enormt. Det finns en hel del skräp som inte håller måttet så det är inte helt enkelt att veta vilken man ska köpa. På forum som Swedroid kan man hitta en hel del info om vilka surfplattor som är bra och vilka som är skräp.

Man ska vara medveten om att Google Play (tidigare Android Market) och annat kanske inte fungerar på surfplattan "out of the box". Man får vara beredd på att tweaka surfplattan en del för att allting ska fungera tillfredsställande. Därför passar det kanske inte alla att beställa en surfplatta från Kina. Vill man att allting ska fungera så enkelt och smidigt som möjligt är det bättre att köpa en surfplatta av känt fabrikat. Om man inte har något emot att tweaka och testa sig fram vågar man nog beställa en surfplatta från Kina. Ofta får man mycket hårdvara för pengarna. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar:

  1. Hej,

    Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

    Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

    Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

    Mvh
    Besökstoppen

    SvaraRadera