måndag 5 december 2011

Julklappstips 2011

Nu är det dags att köpa årets julklappar! På senare år har jag alltid köpt julklapparna på nätet för att slippa trängas med alla andra julklappshandlare. Här kommer några julklappstips till alla som gillar hårda paket oavsett om det är till flickvännen, pojkvännen, mamma, pappa eller någon annan.

Headset Ace Headset LT50


Ett headset som kan användas för datorspel och Internettelefoni och dessutom har fått bra recensioner för designen och ljudet är modellen LT50 från företaget Ace. De bekväma hörselkåporna stänger effektivt ute störande ljud från omgivningen.

Blu-ray spelare från Philips


Nu när de flesta har bytt ut den gamla tjock-tv:n mot en platt-tv är det även dags att byta ut den gamla dvd:n mot en blu-ray spelare för att kunna njuta av högupplöst bild och ljud. Priserna är nu nästan nere i DVD-spelarens priser och en Bly-ray spelare lär bli en mycket uppskattad julklapp.

Tuff mobiltelefon från Sony Ericsson


Sony Ericsson ST17i Xperia Active är en mobiltelefon som är både vatten- och dammtålig. Den har en kamera på 5 Megapixlar med blixt, FM-radio och GPS. Mobiltelefonen har operativsystemet Android och därmed tillgång till ett gigantiskt bibliotek med spel och program varav många är gratis.

Extern hårddisk på 320 GB


Den smidiga hårddisken från Western Digital på 320 GB drivs enbart genom en USB-kabel direkt från en USB-kontakt på datorn. Det behövs ingen klumpig strömadapter. Ett måste för snabb och enkel överföring av exempelvis foton mellan datorer eller en backup-enhet för viktiga filer och foton. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar