måndag 28 december 2015

Vilka filmer ser du mest fram emot 2016?

2016 ser ut att bli ett riktigt bra filmår. Vilka filmer ser jag mest fram emot?


22 januari 2016: Först ut blir Sci-Fi filmen The Fifth Wave. En utomjordisk ras försöker utplåna mänskligheten i 5 steg. Kommer de att lyckas? Filmen är baserad på den populära bokserien med samma namn.

The fifth wave


5 februari 2016: Tvåa på listan är boxningsfilmen CREED med Sylvester Stallone och Michael B. Jordan. Den hänger ihop med Rocky-filmerna. I CREED blir Rocky tränare åt Apollo Creeds son. Apollo Creed dog i Rocky 4 innan sonen föddes. Nu går han i sin fars fotspår, men kan han leva upp till sitt namn?

CREED


12 februari 2016: Nästa film är Marvel-filmen Deadpool. Den handlar om legosoldaten Wade Wilson som får superkrafter efter att ha blivit utsatt för en rad experiment. Wade spelas av Ryan Reynolds.

Deadpool

29 juni 2016: Independence Day från 1996 med Will Smith får äntligen en uppföljare, denna gång dock utan Will Smith. Däremot är Jeff Goldblum med även denna gång. För att skydda jorden har världens länder använt tekniken som utomjordingarna lämnade efter sig förra gången. Men kommer det att räcka?

Independence day

22 juli 2016: Star Trek Beyond är nog den film som jag väntar allra mest på. Även denna gång spelas Captain Kirk av Chris Pine och Spock av Zachary Quinto. Ännu en glad nyhet för oss trekkies är att en ny Star Trek-serie också är på gång.

star trek beyond



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar