torsdag 13 juni 2013

[Sponsrad video] Asus Padfone Infinity

Asus har tagit fram en unik produkt i Padfone Infinity, som är både mobiltelefon och surfplatta i ett. Den fungerar som så att man dockar mobiltelefonen i ett fack på surfplattans baksida. Då vaknar surfplattan till liv. Surfplattan kan alltså inte användas utan mobiltelefonen utan det är den som är "hjärnan" i produkten.

Jag gillar konceptet eftersom det troligen blir billigare än att köpa en mobil och surfplatta för sig. Dessutom behöver man inte ett separat abonnemang till surfplattan. Mobiltelefonen går även att köpa separat och det är en vass telefon som har fått bra omdömen.
Asus Padfone Infinity

Mobiltelefonen har en 5-tums Full-HD display (1920x1080 pixlar) och surfplattan har en 10-tums Full-HD display (1920x1200 pixlar). Båda skärmarna är av typen IPS+ med kapacitiv multitouch. Processorn är en Qualcomm® Snapdragon 600 quad-core (1.7GHz) med Adreno 320 GPU. Minnet är på 2 GB (LPDDR2 RAM).

För att se fullständiga specifikationer kan man klicka på länken i videon ovan som går till Asus webbplats. Intressant produkt, återstår att se hur bra den säljer. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar