torsdag 17 november 2011

Utbytesprogram för iPod nano (första generationen)


Om du har en första generationens iPod nano byter Apple ut den kostnadsfritt mot en ersättningsenhet. Anledningen är en defekt i batteriet som gör att det kan överhettas och utgöra en säkerhetsrisk.

Gå till sidan utbytesprogram för iPod nano och skriv in serienumret på din iPod nano för att verifiera att den omfattas av programmet. Om den gör det får man logga in med sitt Apple-ID för att slutföra processen. Apple skickar sedan hem en returförpackning till dig som du ska skicka tillbaka din iPod nano i. 6 veckor efter att de har mottagit din nano får du din ersättningsenhet.

Jag har själv en nano som omfattas av utbytesprogrammet och har fyllt i formuläret på ovanstående webbplats. Nu väntar jag på att få returförpackningen hemskickad. Återkommer med update! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar:

  1. Jag har precis skickat in min, flera år efter att utbytesprogrammet började och det fungerar fortfarande.
    Jag har inte ännu fått min men fick mail idag att en 6th gen är på väg. Det ska tilläggas att jag anmälde detta för två veckor sedan, så det går snabbare nu när kanske inte allt för många skickar sina.

    SvaraRadera